SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

01 julio 2014

Condis inaugura la seva plataforma logística
Condis ha inaugurat avui, dimarts l'ampliació de 5.000 metres de la seva plataforma central logística, situada a Montcada i Reixac.
Les noves instal·lacions de Condis inclouen un magatzem d'última generació i incorporen les últimes tecnologies en l'àmbit mundial en processos de ‘picking’ automàtic, millorant la competitivitat, productivitat i eficiencia.
L’ampliació és el resultat de més de cinc anys de recerca, selecció, incorporació i adaptació de la tecnologia més puntera en el camp de la logística de distribució.

Condis és un dels líders del sector de la distribució minorista i de proximitat a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que també inclou Madrid i la seva àrea d’influència.


Aquesta nova inversió de la companyia és una aposta estratègica per la millora de la logística que donarà millor cobertura a les més de 350 botigues que Condis té avui repartides per tot Catalunya i que, de cara al futur, permetria assumir un creixement de fins al 50% en el nombre de botigues.

Actualment, Condis, amb 53 anys d'història, compta amb més de 400 supermercats, una plantilla de professionals i col·laboradors superior a 5.000 persones.


Si vols fer arribar el teu CV pots clicar aquí

Font: Viaempresa.cat
Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados