SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

23 abril 2015

Bons resultats al Programa de Mesures Actives d'Inserció (MARMI)


Servei Municipal d'Ocupació Ajuntament de Badia del Vallès

El passat mes de novembre es va iniciar el Programa de Mesures Actives d’Inserció per a persones destinatàries de la Renda Mínima d’Inserció (MARMI). Aquest programa té per objectiu millorar l’ocupabilitat i les oportunitats d'inserció laboral dels participants a través de la realització de diferents activitats com la formació, la millora de competències en recerca de feina i les pràctiques en empreses. 

Des  de l'inici del programa, sis participants han trobat feina; quatre han estat contractats/des per empreses de la zona i dues per les empreses en què han fet les pràctiques.

Actualment, quinze de les trenta persones inscrites inicialment, realitzen pràctiques professionalitzadores en empreses, a les que volem agrair la seva col·laboració, ja que han mostrat una gran sensibilització vers un col·lectiu molt castigat per la crisi, i un alt compromís en l'àmbit de la Responsabilitat Social (RSE).

És una gran notícia que ens fa ser optimistes de cara al futur i ens anima a seguir treballant com sempre ho hem fet, és a dir, donant tot el nostre suport i acompanyant a les persones que hi participen per tal de possibilitar que puguin ser contractats/des per una empresa. Confiem en ells i elles, i tot i les dificultats, pensem que sempre tenen la possibilitat de assolir allò que es proposen.

Enhorabona a tots i totes!!!Des del Servei Municipal d'Ocupació volem mostrar el nostre agraïment a les següents empreses: Abacus, C&A, Clece, La Bruixa, La Plataforma de la Construcción, Llop Gestió i Ofiprix

Sense la vostra ajuda no hauríem pogut assolir aquests bons resultats!!!


L'equip del Servei Municipal d'Ocupació.Aquest programa està cofinançat pel Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu.


Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

  2 comentarios:

  1. Enhorabona SMO, sou un equip fantàstic i molt professional! Ho sé per experiència.

    Marisa

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Marisa!! Nosaltres trobem a faltar la teva professionalitat i entusiasme. No perdem l'esperança de tornar-te a tenir en el nostre equip, encara que creiem que continues formant part d'ell.

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados