SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

14 mayo 2015

La Generalitat convoca la 4a edició del procés d'avaluació i acreditació de competències professionals


Els departaments d’Ensenyament i Empresa i Ocupació han convocat de forma conjunta el procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals, que enguany presenta una oferta de 2.250 places en dotze àmbits diferents, set dels quals són nous:

·         Fitnes aquàtic
·         Guia en el medi natural
·         Socorrisme
·         Instal·lacions elèctriques, gas
·         Igualtat.

L’objectiu és que persones amb experiència laboral i/o formació relacionada amb els àmbits proposats puguin acreditar-la de manera oficial, obtenint una certificació acumulable que possibilitarà l’obtenció, segons correspongui, d’un certificat de professionalitat, d’un títol de formació professional o d’ambdós  que acreditarà que la persona és competent per desenvolupar una professió concreta.

La preinscripció es podrà realitzar telemàticament del 27 de maig al 10 de juny.

 Competències professionals


Les 2.250 places per realitzar les acreditacions es distribuiran en dotze àmbits diferents: dependència (950 places), igualtat de gènere (50), instrucció de gossos d’assistència (10), biocides (140 places), trasllat sanitari (300), gas (70), instal·lacions elèctriques (70), socorrisme (340), fitnes aquàtic (100), condicionament físic (120), ioga (50) i guia en el medi natural (50).  

Inscripció i etapes del procediment 

 
El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció és del 27 de maig al 10 de juny, ambdós inclosos. Per realitzar la inscripció convé disposar de la informació continguda a l’Informe de Vida Laboral de la persona interessada. Caldrà emplenar telemàticament la sol·licitud a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) a la web de la Generalitat http://www.gencat.cat) i lliurar la documentació justificativa dels requisits i mèrits al·legats del 27 de maig al 12 de juny. Es preveu que el llistat definitiu de preinscripció d'admesos, en llista d'espera i exclosos es publiqui entre els mesos de setembre i octubre, i que el desenvolupament del procés es dugui a terme entre els mesos de juliol i novembre.
El procediment consta de tres etapes: Assessorament, avaluació i acreditació de la competència que suposaran, en general, cinc sessions presencials per persona.


  • Assessorament, s'assessora els candidats per identificar les unitats de competència relacionades amb el seu historial.
  • Avaluació, es comprovarà la competència professional del candidat.
  • Acreditació, es durà a terme la certificació oficial de la unitat de competència avaluada positivament, fet que implica l'expedició i el registre d'aquesta unitat de competència. El participant també rebrà un informe d'orientació i proposta d'itinerari formatiu.
Trobareu tota la informació sobre la convocatòria a l’adreça web http://acreditat.gencat.cat/

En aquesta adreça s’hi publicarà la relació d’oficines de treball, de centres i de punts d’informació i d’orientació per poder fer consultes sobre la convocatòria i rebre la informació, l’orientació i el suport que correspongui.

Podeu llegir la noticia sencera clicant aquí


Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados