SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

13 agosto 2015

Cursos d'anglès i alemany bàsic per a joves inscrits en el Sistema de Garantia JuvenilEl mes de setembre s'iniciaran els cursos d'idiomes (Anglès A1, Anglès A2 i Alemany A1) per a menors de 30 anys que estiguin inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil.

Els cursos, que es portaran a terme al Servei Municipal d'Ocupació (Edifici "El Molí"), estan especialment indicats per a joves sense coneixements previs de l'idioma i que vulguin avançar ràpidament. Cada curs té una durada de 150 hores i un cop acabat el curs amb èxit, es podran presentar a les proves per obtenir el certificat dels nivells A1 o A2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües.

Aquests cursos s’emmarquen en la convocatòria promoguda pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya per al desenvolupament del programa específic d’accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la informació i la comunicació, adreçat a persones joves aturades i inscrites en el sistema de Garantia Juvenil.

Si tens més de 16 anys i menys de 30 i no treballes ni estudies, podràs aprendre anglès i alemany de forma gratuïta. Si estàs interessat hauràs de registrar-te a la Garantia Juvenil. Per facilitar el tràmit del registre, així com per obtenir més informació i assessorament sobre el programa, l'Ajuntament de Badia del Vallès compta amb la figura d'una tècnica Impulsora de Garantia Juvenil del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que atendrà als joves des del Casal de Joves i el Servei Municipal d'Ocupació.
Per a més informació*, podeu acostar-vos al Servei Municipal d’Ocupació (edifici “El Molí”, av. de la Costa Blava, s/n. Tel. 93 718 16 62).

* Les nostres instal·lacions romandran tancades des del 17al 26 ambos incclosus.
Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados