SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

07 agosto 2015

El Departament de Justícia obre el procés per cobrir 193 places de l’àmbit de l’execució penal i per crear la borsa d’interins de l’Administració de justícia


Justícia ofereix 193 places públiques destinades a cobrir l'àmbit de l'execució penal i obre el procés per crear la borsa d'interins de l'àmbit de l'Administració de justícia


El Departament de Justícia obre el procés per cobrir 193 places de l’àmbit de l’execució penal i per crear la borsa d’interins de l’Administració de justícia amb candidats nous en disposició de començar a treballar immediatament, segons les necessitats dels jutjats de Catalunya.
 En l’àmbit de l’execució penal, s’ofereixen 70 places d’assistents socials, 80 de psicòlegs i 43 per a titulats en dret
Així mateix, a l’efecte de continuar contribuint a la inclusió i inserció laboral de les persones discapacitades, es reserven més del 5 % de les places per a persones amb discapacitat.

Oferta d'ocupació


L’oferta d’ocupació pública del Departament de Justícia en l’àmbit de l’execució penal per a l’any 2015 és la següent: 
Cos/escala
Competència
Total places
Diplomatura en assistència social (àmbit d’execució penal)
Departament de Justícia
70
Titulació superior en psicología (àmbit d'execució penal)
Departament de Justícia
80
Cos superior, opció dret (àmbit d’execució penal)
Departament de Justícia
43

Reserva per a persones amb discapacitat
11

Borsa d'interins de l'Administració de justicia


RESOLUCIÓJUS/1734/2015, de 24 de juliol, per la qual es convoca el procés selectiu per a la constitució de les borses de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial al servei de l'Administració de justícia a Catalunya.

El Departament de Justícia obre també el procés selectiu per a la constitució de les borses depersonal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial. En total, 850 persones seguiran el curs de formació per formar part de la borsa i estaran en disposició d’incorporar-se immediatament als jutjats de Catalunya segons les necessitats que s'hi presentin. D’aquest curs, se’n faran diferents edicions al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i els aspirants hi seran convocats d’acord amb l’ordre de puntuació obtinguda. Un cop superat el curs, s’haurà de realitzar un període de pràctiques si no s’ha fet prèviament. 

Cos
Total aspirants
Metges forenses
50
Gestió processal i administrativa
200
Tramitació processal i administrativa
300
Auxili judicial
300

 Models de sol·licituds i llocs on es poden obtenir


Les persones interessades a prendre part en aquesta convocatòria han de presentar una única sol·licitud de participació en suport paper, d’acord amb el model normalitzat que es pot trobar a l’adreça d’internet http://justicia.gencat.cat/borsa-interins-admjust, on estarà disponible perquè les persones sol·licitants puguin emplenar-la i imprimir-la per a la seva presentació.

El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 30 de setembre de 2015. 

El formulari de sol·licitud estarà disponible en la mateixa pàgina a partir de la segona setmana d'agost.

Font: Sala Premsa Generalitat de Catalunya

Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados