SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

04 agosto 2015

Serveis Locals d'Ocupació. Xarxa Xaloc Diputació de BarcelonaServeis locals d'ocupació. Xarxa Xaloc
La Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) és una xarxa formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. Amb un equip de 500 professionals que coneixem de primera mà la realitat quotidiana de les empreses del territori i de les persones que cerquen feina.

Els Serveis Locals d'Ocupació (SLO) són uns dispositius locals on es treballa amb dos grans grups de públic objectiu: demandants d'ocupació (persones) i ofertesde llocs de treball (empreses).
Els diferents tipus d'accions que es desenvolupen en els Serveis Locals d'Ocupació es poden agrupar en tres grans tipologies:

 • Assessorament a demandants (informació, orientació, disseny d'itinerari professional, tècniques de recerca de feina, acompanyament).
 • Serveis a les empreses (informació de subvencions, tipus de contractació, definició de llocs de treball).
 • Gestió d'ofertes de treball (obtenir la relació òptima entre el perfil de treballador que busca l'empresa i el lloc de treball que cerca el demandant).

Com puc inscriure'm a una oferta de treball?

Si estàs buscant feina, podràs consultar en aquesta pàgina web les ofertes de treball gestionades als Serveis Locals d'Ocupació (ordenades per comarca/municipi i per família professional) i presentar la teva candidatura on-line.

Requisits: 

 •  Has d'estar registrat com a demandant de feina en un Servei Local d'Ocupació. 
 • Aquí podràs localitzar l'adreça del Servei més proper al teu domicili on podràs sol·licitar dia i hora per ser atès/a per un equip de professionals que t'informaran i assessoraran.

Quins avantatges m'ofereix estar apuntat a un Servei Local d'Ocupació? • Podràs presentar la teva candidatura on-line navegant per aquest web.
 • El teu Servei la gestionarà directament amb l'empresa.
 • Rebràs assessorament individual per ajudar-te a cercar feina.

 • Fent clic al següent enllaç pots accedir a totes les ofertes de treball dels Serveis Locals d'Ocupació de la província de Barcelona.

  Ofertes destacades:


  Pots consultar més ofertes fent clic al següent enllaç:

  http://www.diba.cat/slo/ofertes1.asp

  Us recordem la importància de mantenir les vostres dades actualitzades, ja que el CV que s'envia a les empreses és el que consta als Serveis Municipals.

  0 comentarios:

  Publicar un comentario

  Gràcies pel teu comentari.

  Sigue el Blog

  Idioma

  Webs ofertas de empleo

  >

  Servicios a las empresas

  Entradas populares

  Archivos

  Estadísticas del municipio

  Informació Estadística

  Programa HERMES

  Visitas

  Listados