SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

13 octubre 2015

Formació Ocupacional 2015-2016 sol·licitada (pendent d'aprovació)

Els cursos de formació ocupacional estan dirigits a persones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball (OTG). Són programes formatius teòric-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i la capacitat d'inserció laboral mijançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones participants.

L'oferta formativa varia cada any amb la finalitat d'adequar-la a les necessitats del mercat laboral. Aquest any l'Ajuntament de Badia del Vallès, des del Servei Municipal d'Ocupació ha sol·licitat tres certificats de professionalitat que encara estan pendents d'aprovació.
formacio-ocupacional-2015-2016-badia


FORMACIÓ OCUPACIONAL SOL·LICITADA (Pendent d'aprovació)

Per consultar els requisits i el programa formatiu, aquí hi han els enllaços dels certificats de professionalitat que hem sol·licitat:

BUSCADOR DE CURSOS DEL SOC

Cada any el SOC presenta una variada oferta formativa d'especialitats professionals de tots els sectors econòmics i, en alguns casos, la possibilitat de realitzar pràctiques de perfeccionament en empreses.

En aquest enllaç podràs trobar tots els cursos que ofereix el Servei d'Ocupació de Catalunya.
Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados