SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

12 noviembre 2015

Jornada Converses del Mercat de Treball

El proper dimarts 17 de novembre es celebrarà a Rubí la Jornada del tercer cicle “Converses del Mercat de treball”. La sessió comptarà amb la participació d’empreses del teixit empresarial de la comarca, empreses intermediàries en processos d'inserció laboral i persones en recerca de feina. Així mateix s'introduiran elements per a l'orientació i el networking sobre ocupacions. Es realitzaran activitats que facilitin el contacte entre parts implicades, el coneixement dels processos facilitadors dels processos d'inserció, etc.Les inscripcions, tant per a empreses com per a persones aturades interessades es poden fer AQUÍ.


Aquesta jornada forma part del cicle que preveu un seguit d’actuacions dedicades a persones que estan a l’atur per tal d’ajudar-los en la seva recerca de feina i el coneixement del mercat de treball. En aquesta ocasió, el cicle està compost per dos seminaris i una jornada.


Finalment, el 26 de novembre es farà un seminari monogràfic del sector del disseny, dirigit especialment a persones en procés d'orientació o de reorientació professional. Amb aquesta acció es vol donar a conèixer la interdisciplinarietat, la recerca, el desenvolupament i la ocupació que hi ha en el sector del disseny. Aquesta actuació es preveu dur-la a terme en col•laboració amb l'escola Superior de Disseny (ESDI) de Sabadell adscrita a la Universitat Ramón Llull.Aquesta tercera edició de les “Converses del Mercat de treball” s’ha dissenyat a partir de l’experiència i els contactes establerts en les dues edicions anteriors i és fruit de les accions de prospecció per planificar una actuació destinada a la posada en contacte directe entre empreses i persones en recerca d'ocupació de la comarca. La Jornada del proper 17 de novembre es realitzarà a la Biblioteca Mestre Martí Tauler (al carrer Aribau, 5, de Rubí), de les 9:00 a les 13:30 hores. 

Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados