SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

15 marzo 2016

Cursos subvencionats per a persones aturades CIFO Sabadell


El pròxim mes d'abril, en el CIFO Sabadell-Mancomunitat, s'iniciaran les accions formatives previstes per aquest any  i que són les que es detallen a la imatge:

Es tracta d'una previsió que està subjecte a disponibilitat pessupostària i que pot patir modificacions però que ja està validada per la Direcció del SOC.

Els cursos són 100% subvencionats i s'adrecen preferentment a persones treballadres aturades.

REQUISITS D'ACCÉS 

Estar inscrit com a demandant d'ocupació a les oficines del SOC amb anterioritat a la data d'inici del curs i tenir la demanda d'ocupació en estat "alta".

Ser major de 16 i menor de 65 anys.

Complir amb els requisits de formació i/o experiència establerts en el programa del curs i superar el procés de selecció.

INSCRIPCIÓ

Si estàs interessat, pot adreçar-te al CIFO o bé omplir el formulari de sol·licitud i enviar-la per correu electrònic (cifo_valles.soc@gencat.cat), per fax o personalment.

En el moment d'inici de les accions formatives, contactaran amb les persones que han sol·licitat algun curs per a citar-les a sessions informatives i de selecció d'alumnes (tenint present que el centre pot citar només a les persones que compleixin els requisits per accedir als cursos, s'ajustin al perfil d'entrada segons els programes i als criteris de prioritat determinats per la normativa).

MÉS INFORMACIÓ

Per ampliar la informació sobre el contingut d’alguna d’aquestes accions formatives, us podeu adreçar al CIFO Sabadell Mancomunitat (Vallès) personalment, telefònicament o per correu electrònic (cifo_valles.soc@gencat.cat).

Cal tenir present que en funció del nombre de sol•licituds rebudes el centre pot fer una preselecció de candidats a convocar en funció dels requisits de prioritat d’accés estipulats per normativa vigent.


CIFO Sabadell-Mancomunitat

Ctra. Nacional , 150. km. 15, 
08227 Terrassa.
E-mail: cifo_valles.soc@ gencat.cat
Tel. 937362910 // Fax. 937362911

Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados