SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

11 marzo 2016

Cursos subvencionats per a persones aturades CIFO La Violeta (1er semestre 2016)

Aquesta és l'oferta formativa que el CIFO Barcelona-La Violeta realitzarà en el primer semestre de 2016.

Els cursos que s'imparteixen als CIFOs  són 100% subvencionats i s'adrecen a persones treballadores aturades preferentment.

REQUISITS D'ACCÉS

  • Estar inscrit com a demandant d'ocupació a les oficines del SOC amb anterioritat a la data d'inici del curs i tenir la demanda d'ocupació en estat "alta".
  • Ser major de 16 i menor de 65 anys.
  • Complir amb els requisits de formació i/o experiència establerts en el programa del curs i superar el procés de selecció.


Per ampliar la informació sobre el contingut d’alguna d’aquestes accions formatives, us podeu adreçar al CIFO Barcelona-La Violeta personalment, telefònicament o per correu electrònic (cifo_violeta.soc@gencat.cat), i/o sol•licitar el full contingut formatiu cursos.

Cal tenir present que en funció del nombre de sol•licituds rebudes el centre pot fer una preselecció de candidats a convocar en funció dels requisits de prioritat d’accés estipulats per normativa vigent.

Informen de la importància de la declaració de dades responsable en relació a la formació acadèmica realitzada en el full d’inscripció al curs donat que s’haurà de documentar la titulació amb l’original el primer dia d’inici dels cursos vinculats a un certificat de professionalitat de nivell 2 o 3 a més d’adjuntar prèviament una fotocòpia de la titulació amb el full d’inscripció. La no acreditació podrà ser motiu d’exclusió.

cursos-subvencionats-cifo-2016


CIFO BARCELONA-LA VIOLETA

Plaza Comte de Sert, 25
08035 - Barcelona
Teléfono: 93 254 17 00
Fax: 93 254 17 01

cifo_violeta.soc@gencat.cat
Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados