SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

04 marzo 2016

V Jornades Tècniques FP. IES Badia del Vallès.

L’Institut de Badia del Vallès va néixer l’any 1986 com a centre públic de la Generalitat de Catalunya de Formació Professional, amb les especialitats professionals d’Administratiu i Electricitat. Incorporant, l'any 2003, la família informàtica.

Des d'aleshores s’han dedicat a formar a professionals. Sempre han estat involucrats en potenciar la cooperació i col·laboració entre el món laboral, els seus alumnes i el seu Centre. És per això que sempre han estat pioners en molts projectes com ara la Formació Alternança-Dual, Innovafp o el Servei d'Assessorament i Reconeixement de l'Experiència laboral (SARE). 
Durant aquest mes, per quint any consecutiu, l’Institut de Badia del Vallès torna a realitzar unes jornades tècniques dins de l'àmbit de la formació professional de l’institut. En aquestes jornades es realitzaran una sèrie de seminaris per experts dels tres sectors: administració, electricitat i informàtica.

Tothom, alumnes, ex-alumnes, futurs alumnes, ciutadans, autònoms, petits empresaris, empreses, entitats i qualsevol altra figura del teixit empresarial de la població, està convidat a assistir a aquestes xerrades. Els organitzadors volen proporcionar un espai en què tothom es pugui trobar i que permeti compartir idees.

PROGRAMA


PDF informatiu


Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados