SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

03 abril 2016

Darrers dies per inscriure’s a la Llançadora d’Ocupació de L’Hospitalet

lanzadera-de-empleo

Segons es recull a la web de l’Ajuntament de L’Hospitalet manquen pocs dies per que finalitzi el termini per inscriure’s a la Llançadora  d’Ocupació de L’Hospitalet. I, encara que tindran preferència el joves empadronats a la ciutat, també poden participar  joves de l’entorn metropolità. Aquest programa, amb una taxa d’inserció laboral del 60,1% ha estat un èxit, motiu pel qual el Fons Social Europeu s’ha interessat i el recolza econòmicament.

L’Ajuntament de L´Hospitalet, la Fundación Telefónica y la Fundación Santa María la Real sumen els seus esforços en la lluita contra la desocupació  juvenil, promovent una Llançadora d’Ocupació a la ciutat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

La Llançadora per l’Ocupació de  L’Hospitalet  estarà formada per 25 joves  en situació d’atur, amb edats compreses entre els 18 i els 34 anys. Tenen preferència les persones empadronades a la ciutat, tot i que també podem participar  joves de l’entorn metropolità.Aquestes persones no han de tenir cap perfil formatiu concret, sinó que poden participar joves amb estudis bàsics, els procedents de la Formació  Professional o que tinguin graus universitaris. De la mateixa manera, no és necessari tenir experiència en un sector laboral concret, amb o sense experiència o amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Les 25 persones que participin en el projecte  faran sessions de coaching i intel•ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; entrenament d’entrevistes personals, elaboració de mapes d’ocupació, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de recursos humans.

Les persones interessades en participar en el programa disposen fins a al 14 d’abril per inscriure’s  a través de la web:  http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion  o presencialment a l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació (carretera del Mig, 85 – 87) i Oficina Jove d’Emancipació – Casa dels Cargols (c. del Llobregat, 127 – 141).

Si estàs interessat, no dubti en inscriure’t per formar part d’un projecte que millorarà la teva ocupabilitat, situant-te en una posició activa, compromesa i solidaria davant els grans reptes que imposa la situació actual.

¿QUÉ SON LAS LANZADERAS?

Descubre que son las lanzaderas de la mano de su creador con este video.¿QUÉ HAN CONSEGUIDO LAS LANZADERAS?

Descarga gratis el informe completo: 


Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados