SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

26 mayo 2016

Bon Preu contractarà 585 persones aquest estiu
El grup de supermercats Bon Preu contractarà 585 persones durant la campanya d'estiu, de les quals 385 serviran per reforçar establiments que veuen augmentada l'afluència de clients pel turisme, i les 200 restants seran nous llocs de feina per obertures en el mes que ve. Entre d'altres,  la companya d'Osona té previstes noves inauguracions a Cerdanyola, Sabadell i Terrassa, i cerca diversos perfils pels seus centres.

La plantilla s'incrementarà un 7,2% durant els mesos d'estiu i, del total de nous contractes temporals, el 64% seran de noves incorporacions i el 36% de persones que ja havien treballat en algun establiment de Bon Preu, ha informat la cadena aquest dijous en un comunicat. Amb 205 establiments repartits a Catalunya, el Grup Bon Preu dóna feina a més de 5.350 persones en els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclat, els centres de recollida de compra per Internet Iquodrive i les gasolineres EsclatOil.

El Grup BonPreu és un empresa familiar catalana del sector de l'alimentació, dirigida per la familia Font i Fabregó, que ya desenvolupava l'activitat comercial a principis del segle XX. 

Si quieres conocer las ofertas disponibles actualmente, visita su página web


Llocs de treball al Vallès Occidental:


Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados