SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

15 mayo 2016

Formació programada pels mesos de maig i juny al SMO Ajuntament de Badia del VallèsCURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS    12 de Maig i 17 de juny

Aquest curs té com a objectiu adquirir els coneixements, habilitats i actituds necessàries per aplicar al lloc de treball un correcte comportament i les tècniques adequades d'higiene i sanitat alimentària en manipulació d'aliments, per impedir la seva contaminació i prevenir possibles alteracions.

Característiques del certificat

  • Validesa nacional: certificat amb validesa a totes les Comunitats Autònomes.
  • Nivell Alt Risc: capacitat per manipular tot tipus d'aliments, tant envasats com no envasats. 
  • Multisectorial: serveix per qualsevol sector d'activitat.
  • Garantit: admés legalment per les autoritats sanitàries.                                 L'objectiu del taller és donar eines als participants per tal d'identificar el tipus d'entrevista que estan realitzant i entrenar les seves habilitats amb la fi de respondre a le necessitats d'aquestes, adaptar-se al seu interlocutor i afrontar amb seguretat un moment clau dins del procés de selecció com és l'entrevista. 

Aquest taller tindrà una durada de 8 hores i es realitzarà en dues sessions.CURS DE CARRETONS ELEVADORS I . 19 maig (teòrica), 26 i 31 maig (pràctiques).

CURS DE CARRETONS ELEVADORS II . 16 juny (teòrica), 21 i 23 juny (pràctiques).

RENOVACIÓ DE CARRETONS ELEVADORS. 16 de juny.
Aquests cursos proporcionen formació teòrico-pràctica sobre seguretat en l´ús de carretons elevadors i  en la conducció dels diferents tipus de maquinària que s´utilitza al sector logístic.


CURS D'ANGLÈS A2 (treballadors i autònoms). Del 9 de maig fins el 29 de juny.

L'objectiu principal d'aquest curs és que els alumnes consolidin les habilitats i competències comunicatives bàsiques en llengua anglesa, per tal de començar a sentir-se més segurs amb aquesta llengua i començar a expressar-sei i a comprendre-la en situacions d’una complexitat relativament baixa. Es tracta de la primera part del curs de nivell A2.


CURS D'ANGLÈS INICIAL. Del 9 de maig fins el 29 de juny.

L'objectiu principal d'aquest curs és que els alumnes comencin a tenir algunes habilitats i competències comunicatives inicials en llengua anglesa, per tal de posar-los en contacte amb aquesta llengua i començar a expressar-se i a comprendre-la en situacions de poca complexitat. 
Prepara als alumnes per superar la prova de certificació básica ACTIC (nivel 1) i acreditar mitjançant el corresponent certificat les seves competencies TIC, davant de qualsevol empresa o administración, aconseguint així ser més competitiu en un mercat laboral canviant.


CALENDARI CURSOS
Els cursos s´adrecen a persones aturades, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès al SOC. Si estas interessat/da encara hi han  algunes places lliures. 

Apropa't al Servei d'Ocupació i ompla la teva sol·licitud.

SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ
Edifici "El Molí"
Av. de la Costa Blava s/n
08214 Badia del Vallès
Tf: 937181662

servei-municipal-ocupacio-badia-del-vallesHorari: de dilluns a divendres de 8:00 h a 15:00 h.Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados