SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

10 mayo 2016

Vols treballar en empreses tecnològiques?


Si vols treballar en aquest sector capdavanter, inscriu-te a la sessió de presentació i selecció dels participants del programa "Forma’t i treballa al sector tecnològic" el pròxim dimecres 11 de maig de 10.00 a 13.00 al CIFO de L'Hospitalet de Llobregat (Ctra. del Mig, 24). El SOC oferirà a joves graduats o amb CFG inscrits a la Garantia Juvenil formació a mida per accedir a un contracte per treballar a empreses tecnològiques.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) col·laborarà amb set principals empreses del sector tecnològic per formar i contractar persones joves inscrites a la Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniviativa de l’Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada propis i del Fons Social Europeu.

La col·laboració respon a la demanda, per part de les empreses tecnològiques, de comptar amb persones joves específicament preparades per cobrir llocs de treball en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

La durada de la formació dependrà de les necessitats de les empreses, i es desenvoluparà d'acord amb les característiques dels perfils professionals que requereixin incorporar als seus centres de treball.


Les persones interessades poden inscriure's omplint aquest formulari.

Ubicación: Barcelona, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados