SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

25 mayo 2016

T’agradaria aprendre a fer periodisme digital? Et preocupa la crisi dels refugiats a Europa? El Teb t’està esperant!Tens entre 16 i 29 anys? T’agradaria aprendre a fer periodisme digital? I participar a una trobada internacional a Croàcia? Et preocupa la crisi dels refugiats a Europa?
El punt TIC Òmnia de El Teb busca joves entre 16 i 29 anys que vulguin participar a un projecte europeu sobre periodisme crític entorn a la crisi dels refugiats, Youth e-perspectives on migration. El projecte es desenvolupa en col·laboració amb Telecentre EuropeTelecentar (Croàcia) i Maks Vzw (Bèlgica).

Posa en marxa una iniciativa que implicarà aprendre a ser periodista digital, viatjar a Croàcia entre el 8 i el 14 de juliol (despeses cobertes pel projecte) i implicar-se en un mini-projecte internacional (Youth e-perspectives on migration). Busca joves que vulguin oferir els seus punts de vista, ser crítics, deixar de ser espectadors i descubrir totes les oportunitats que les tecnologies ens ofereixen.
L'objectiu del projecte és ensenyar als i les joves com fer servir els mitjans digitals per fer front a importants problemes socials. El tema es centra en la crisi dels refugiats que s'està debatent a molts països d'Europa. Youth e-perspectives on migration està inspirat en Humans de Nova York i altres iniciatives similars, on els fotògrafs utilitzen el llenguatge digital per explicar històries convincents i posar una cara humana als temes socials com la migració, l'atur i les relacions.
Si vols més informació, descarrega’t aquest document i participa a la sessió de presentació del projecte el proper 3 de juny al local del Teb (carrer dels Salvador, 6 Baixos Barcelona) a les 19.00 h.

El Teb t’està esperant! 
Aprofita aquesta oportunitat i movilitza’t!!!

YEP (Youth e-perspectives on migration) es un projecte finançat per Erasmus+ que vol formar persones joves en Storytelling, fotoreportatge digigital i xarxes socials. 

Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados