SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

21 junio 2016

Borsa de recepcionistes per cobrir substitucions (Sabadell)


S’obre convocatòria per proveir places de recepcionista per a complex d’habitatges de Sabadell.

Les funcions de la recepció van orientades a afavorir el benestar de l usuari que decideix accedir a un habitatge de promoció pública: obertura i tancament del centre; atenció de les demandes dels usuaris; vigilància i l'accés als habitatges; custodia de les claus dels habitatges i resta de zones de l equipament; cura de la centraleta telefònica i de la central d alarmes; gestió dels avisos d averies; control d accés al Espais d'activitats del servei. Seguiment de la planificació de les esmentades activitats; suport en el seguiment de la planificació de neteja; derivació a direcció de les demandes o queixes dels usuaris; recepció de correspondència i paqueteria prèvia autorització dels usuaris.

Per participar en aquesta selecció, és imprescindible presentar a la recepció del Vapor LLonch en horari de 9h a 14h: Instància (es pot recollir i omplir allà directament).Currículum Vitae. Fotocòpia DNI. Fotocòpia de la titulació requerida Fotocòpia de l'informe de vida laboral. Fotocòpia de l'acreditació d'altres conceptes requerits i a valorar abans del 30 de juny de 2016 a les 14h. El dia 4 de juliol a partir de les 15h sortiran publicats al web www.sabadelltreball.cat el llistat dels pre-seleccionats provisionals i les convocatòries a les diferents fases del procés de selecció.

REQUISITS

Formació acadèmica: CFGM / FPI / Oficialia industrial

Experiència: Recepcionista/ Telefonista - 12 mesos

Idiomes: Català (Nivell escrit: Mig - Nivell parlat: Mig)

Informàtica:

Microsoft Excel (Nivell: Mig)
Microsoft Word (Nivell: Mig)

S'OFEREIX

Jornada laboral: Parcial

Dies de la setmana: Dilluns a Divendres

Horari: 09:00h - 13:00h

Sou: 450€ - 900€. Brut Mensual

Tipus de contracte: Interinitat

Horari, durada del contracte i el salari dependran de la substitució a cobrir. 956,15 euros bruts mensuals a jornada completa.Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados