SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

20 julio 2016

400 nous llocs de treball a Mango per l’obertura d’un nou centre a Lliçà d’Amunt durant el 2017La cadena contractarà més de 400 empleats per gestionar els enviaments de roba arreu del món en un projecte que preveu dos fases de funcionament:

  • Febrer: En aquesta primera fase es començarà a gestionar la recepció i l’enviament de roba que inclourà les peces en penjadors amb una plantilla inicial de més de 200 empleats, segons van indicar fonts de l'empresa.
  • Setembre – Octubre: La segona fase incorporarà la roba doblegada amb l'objectiu que el centre estigui plenament operatiu al setembre o l'octubre amb una plantilla mitjana que superarà els 400 treballadors.

Aquestes noves instal·lacions  “comportaran un salt de gegant per a l'empresa per la seva capacitat i per la tecnologia que incorpora», afirma un portaveu de Mango. Als 280.000 metres quadrats del centre s'hi podran gestionar 75.000 peces per hora, que s'enviaran a tots els mercats en què està present la cadena, amb l'excepció de la Xina, que té la seva pròpia distribució.

El centre s'estrenarà amb un sobredimensionament buscat expressament amb la intenció que pugui absorbir el creixement de la marca durant els anys vinents. Així, la superfície d'emmagatzematge intel·ligent podrà superar els 400.000 metres quadrats dins de la mateixa instal·lació en una segona fase quan calgui.
El projecte també preveu dedicar 60.000 metres quadrats del solar adquirit per Mango a usos terciaris, com ara una zona d'outlet, hotels i cines, que elevaran la inversió total projectada a 360 milions durant els pròxims anys.Podràs anar consultant les ofertes disponibles actualment a:


A més, si vols saber més sobre les condicions de treball d’aquesta companyia, consulta-ho a:
Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados