SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

10 octubre 2016

Nova sessió informativa: Curs de preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol de GRADUAT en EDUCACIÓ SECUNDÀRIAL' ESO per a adults és una opció cada vegada més demandada, sobretot en el context actual: un mercat laboral en transició i amb una forta competitivitat. Aquells adults d'avui que en el seu moment van penjar els seus estudis per posar-se a treballar o per qualsevol altra circumstància, ara s'han adonat que tenir el títol d'Educació Secundària (ESO) és indispensable per tenir millors oportunitats. Ja no només per poder formar-se en graus superiors, sinó fins i tot per conservar el lloc de treball actual.

Durant aquest mes d'octubre de 2016, des de l'Ajuntament de Badia del Vallès i promogut per la Diputació de Barcelona, es realitzaran diverses sessions informatives per explicar a les persones majors de 30 anys, preferentment aturades i residents en aquest municipi, la posada en marxa del Curs de preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol de GRADUAT en EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. Un curs pensat i dissenyat per a persones d'entre 30 a 45 anys d'edat que no tenen el graduat en educació secundària (GESO).

- DIA: 14 d'octubre de 2016
- HORA: 10:30 h
- LLOC: Edifici el Molí (1a planta) - Av de la Costa Blava s/n (Badia del Vallès)

Els continguts de la sessió informativa seran:

1. Per què és important obtenir el Graduat en Educació Secundària?
2. Què són les proves lliures d'accés?
Com t' ajudem a preparar-les?
Com aconseguir-ho?
4. Quines assignatures prepararàs durant el curs?
5. Una formació adaptada a tu
6. Calendari i preinscripcions al curs


Per a més informació:
Adreceu-vos a l'edifici “El Molí” (Av. de la Costa Blava s/n) 1a planta i pregunteu pel Tècnic de GESHorari: de dilluns a divendres de 9:30 h. a 13:30 h.
Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados