SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

20 octubre 2016

ÚLTIMES PLACES! Curs de preparació de les proves lliures per a l'obtenció del graduat en ESO. Adults majors de 30 anys.


És molt senzill, un curs dissenyat per a tu. Et preparem degudament durant quatre mesos per a l'examen lliure i un cop passada la prova i obtingut el títol graduat en educació secundària, et serà més fàcil accedir a noves formacions i a noves oportunitats laborals. 

Durant aquest mes d'octubre de 2016, des de l'Ajuntament de Badia del Vallès i promogut per la Diputació de Barcelona, es realitzaran diverses sessions informatives per explicar a les persones majors de 30 anys, preferentment aturades i residents en aquest municipi, la posada en marxa del Curs de preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol de GRADUAT en EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. Un curs pensat i dissenyat per a persones d'entre 30 a 45 anys d'edat que no tenen el graduat en educació secundària (GESO). 

Per a més informació: Adreceu-vos a l'edifici “El Molí” (Av. de la Costa Blava s/n) 1a planta i pregunteu pel Tècnic de GES. Horari: de dilluns a divendres de 9:30 h. a 13:30 h.Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados