SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

04 noviembre 2016

200 llocs de treball en un nou centre logístic d'Amazon en Castellbisbal


El nou centre ocupa 28.000 metres quadrats i servirà per fer enviaments a tot Espanya i el sud d'Europa per al nou servei Amazon Pantry.
La companya nord-americana ha anunciat al seu web l'obertura avui d'un centre logístic a Castellbisbal (el Vallès Occidental), des d'on s'ofereix l'Amazon Pantry, un servei de venda de productes bàsics per a la llar per als clients del sud d'Europa. Aquesta és la tercera gran inversió al país, després d'un espai logístic a Barcelona, dedicat al Prime Now, el servei de lliuraments ultraràpids per a clients Premium de la capital catalana i 26 localitats del voltant, i el centre logístic de 63.000 metres quadrats al Prat, que entrarà en servei el 2017 i crearà 1.500 llocs de treball.
El centre de Castellbisbal està situat en un edifici ja existent al Parc Empresarial Can Pelegrí i ocupa 28.000 metres quadrats. La companyia no ha revelat la inversió que ha realitzat per remodelar el centre logístic –que antigament havia estat ocupat per una gran companyia d'enviaments–. En tot cas, les instal·lacions ocuparan 28.000 metres quadrats, gairebé la meitat dels 60.000 metres que té la nau que s'està erigint al Prat, on Amazon hi ha destinat 200 milions d'euros. Amb aquesta nova infraestructura, la companyia crearà 200 nous llocs de treball en els propers tres anys. 
El motiu que Espanya hagi estat triada per activar-hi el servei Pantry és, segons un portaveu d'Amazon, la bona situació estratègica de Catalunya, raó per la qual també s'hi ha ubicat el centre logístic. Des de Catalunya es podran fer enviaments ràpidament a tot l'Estat, i també al sud d'Europa.
“Pantry” en anglès significa rebost. I el nou servei és precisament “una nova forma de fer la compra de cara a omplir el rebost”, expliquen fonts de la firma. Es tracta d'un servei que permet “comprar a preus baixos els productes bàsics per a la llar i rebre'ls còmodament a casa”. 

A diferència de la venda de productes de supermercat que ja ofereix Amazon al seu web o al seu servei Amazon Prime, Amazon Pantry permet als clients comprar les quantitats exactes dels productes que necessita, i no en packs. Cada caixa d'enviament té una tarifa plana de 3,99 euros i una capacitat de 20 quilos o 110 litres. Els clients la rebran en un o dos dies a “7.500 ciutats i pobles de la península i les Illes Balears”, assegura la companyia.

El servei està disponible per als clients d'Amazona Premium i ofereix de sortida 3.500 referències de productes.


Puedes consultar los puestos vacantes en este enlaceUbicación: Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados