SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

18 noviembre 2016

80 joves de 14 municipis de la comarca estan finalitzant el seu pas pel programa Joves per l'Ocupació


80 joves de 14 municipis de la comarca estan finalitzant el seu pas pel programa Joves per l'Ocupació. Des del mes d’abril han participat en accions formatives de cinc especialitats diferents i han fet pràctiques en empreses de diversos sectors productius. El passat 9 de novembre els joves van rebre el seu reconeixement en un acte conjunt que va comptar amb la participació de joves que han participat en edicions anteriors del programa i que van explicar la seva experiència.

També hi va ser present el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, que va lliurar els diplomes de participació al jovent. La trovada va finalitzar amb la projecció d'un vídeo de record amb imatges dels i les joves en diferents moments de la formació i de les pràctiques.

Del total de joves, actualment un total de 32 joves estan treballant, 10 d'ells amb contractes subvencionats en el marc del programa i 22 amb contractació no subvencionada. Uns altres 27 alumnes estan cursant el Graduat d'Educació Secundària a través d'escoles d'adults o de l'Institut Obert de Catalunya, amb el supor acadèmic de les tutores del programa. Un altre alument està cursant Batxillerat, 13 alumnes han iniciat aquest passat mes de setembre un Cicle formatiu de grau mitjà i tres alumes estan realitzant la preparació per les proves d'accés a aquests cicles.
Programa Joves per l'Ocupació 2015

Durant els mesos d'Abril a Juny els participants al programa han realitzat accions formatives de 5 especialitats diferents, que s'han cursat a diferents municipis: 
  • Comerç i desenvolupament d'aplicacions mòbils (Terrassa).
  • Operacions auxiliars de càtering i cuina de col·lectivitats (Castellar del Vallès).
  • Auxiliar de preparació físic-esportiva (Badia del Vallès).
  • Operacions auxiliars d'elaboració a la indústria alimentària (IES Castellarnau (Sabadell).
  • Auxiliar de gestió logística i administrativa (Sabadell).


Un total de 55 joves han realitzat pràctiques en empreses de diversos sectors productius durant els mesos de juny i juliol. 

El programa finalitza al mes de març del 2017 i actualment i fins al final, els joves continuen rebent suport a la recerca de feina, suport a l'obtenció del Graduat d'Educació Secundària, seguiment laboral a les empreses i orientació acadèmica i professional. 

Joves per l'Ocupació és un programa innovador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Joves per l'Ocupació a Badia del Vallès

Badia del Vallès és un dels 14 municipis que han participat en el programa Joves per l'Ocupació del Consell Comarcal del Vallès Occidental. 15 joves del nostre municipi van ser seleccionats i han realitzat diferents formacions i pràctiques en empreses. Aquest programa els ha permés millorar les seves competències personals, professionals i formatives.

Pròximament s'iniciarà un nou programa de Joves per l'Ocupació, si estàs interessat i compleixes els requisits per participar, no dubtis en adreçar-te al Servei d'Ocupació per informar-te.

Planta 1a de l'edifici "El Molí"
Av. de la Costa Blava s/n
08214 Badia del Vallès


Horari: de dilluns a dimecres de 9:30 h a 13:30 h.Experiències al programa Joves per l'Ocupació
Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados