SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

31 diciembre 2016

Oferta de feina: 7 vacants d’Auxiliar de geriatria.Gran empresa dedicada al món dels serveis precisa incorporar 7 persones per realitzar les tasques pròpies d'un/a auxiliar de geriatria. Aquestes tasques aniran dirigides cap a la higiene i el manteniment de les persones i de les instal·lacions dels diferents serveis on es treballi. Imprescindible aportar un certificat de discapacitat superior al 33%, o amb certificat d'exclusió social o ser un jove, menor de 30 anys, recentment titulat en els darrers 5 anys en algunes de les titulacions requerides. Es valorarà, tot i que no és necessari, disposar d'alguna experiència professional en el lloc de treball. Encara que aquesta sigui a nivell de pràctiques.

Requisits


Disponibilitat horària: Matí, tarda, nit i caps de setmana..

Imprescindible tenir algunes de les següents titulacions: CFGM tècnic en cures auxiliars d'infermeria, CFGM d'atenció a persones en situació de dependència, CFGS integració social o certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. 
.

S'ofereix


Jornada laboral: Completa.

Dies de la setmana: Dilluns a Diumenges.

Horari: 00:00 h - 00:00 h.

Tipus de contracte: Temporal

Possibilitats contractació indefinida després de la contractació temporal. Horari segons torn, matí, tarda o nit. Salari 959 euros.
Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados