SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

21 diciembre 2016

Programa Fem Ocupació per a Joves busca 30 cambrers/res de pisos per a Cerdanyola del Vallès


Des del PIMEC, i en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), posen en marxa el programa Fem Ocupació per Joves, que persegueix l’objectiu de formar i ocupar a persones joves entre 18 i 29 anys, que hagin finalitzat estudis secundaris per tal d’incorporar a una important empresa del sector turístic 30 cambrers/es de pisos a Cerdanyola del Vallès. Aquestes persones realitzaran les següents tasques: neteja de les habitacions en allotjaments turístics, reposició dels minibars, neteja de les zones comunes, recepció, restaurant, gimnàs...

Les persones contractades tindran garantides un contracte temporal mínim de 6 mesos a jornada complerta i amb una formació a mida i adaptada al lloc de treball per professionalitzar-se dins l’àmbit de la Hostaleria.

Així doncs, es busca que les persones apuntades a la oferta, compleixin els següents requisits:

-       Tenir entre 18 i 29 anys
-       Residir a Catalunya
-       Haver finalitzat els estudis d’ESO, Batxillerat o CFGM, i no tenir estudis superiors ni estar-los cursant actualment.
-    Altres competències requerides: persones joves, dinàmiques, amb iniciativa i gran interès en formar-se com a professionals dins del sector de la hostaleria.

Si vols apuntar-te a la oferta, només cal que t’inscriguis al portal FeinaActiva (https://feinaactiva.gencat.cat)  i busquis la oferta amb Referència: FA03029030.


Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados