SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

04 enero 2017

Sesió informativa del programa Joves per l'Ocupació 2016-2017


El dijous 12 de gener, a l’Edifici “El Molí”, es farà una sessió informativa per als joves que vulguin informar-se sobre el programa Joves per l’Ocupació. En aquest programa podran participar els joves entre 16 i 24 anys sense l'ESO, o amb l'ESO però sense estudis post-obligatoris. La sessió informativa serà realitzada per personal Tècnic del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que és l'entitat encarregada del seu desenvolupament.


Què és Joves per l’Ocupació?

Joves per l'Ocupació és un programa que té per objectiu la formació i la inserció laboral de joves entre 16 i 25 anys en situació d’atur, que no estiguin estudiant i que estiguin inscrits/es en la Garantia Juvenil. Per fer-ho combina accions de:

1.  Orientació, tutorització i seguiment individualitzat. Un tutor/a t'acompanyarà al llarg dels 15 mesos que dura el programa.

2.  Formació professionalitzadora i formació en competències transversals. Podràs triar, entre diferents formacions, aquella que millor s’adeqüi a les teves inquietuds i que et permetrà obtenir una qualificació professional. Alhora, també treballaràs i et formaràs en les competències que més demanden les empreses.

3.   Experiència professional en empreses. El programa preveu la contractació dels joves en empreses per un període mínim de 6 mesos. Les empreses que contractin joves del programa durant un mínim de 6 mesos, podran beneficiar-se d’un ajut econòmic de 3.891,60 €.

Quina formació es farà?


Formació professionalitzadora prevista JxO 2016-2017:

Auxiliar de gestió logística i administrativa 220h. Polinyà.

Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració 220h. Viladecavalls.

Operacions auxiliars d'elaboració a la indústria alimentària 220h. 
Sabadell (Castellarnau).

Operacions auxiliarts de processos tèxtils 200 h. Terrassa.

Auxiliar de social media marketing. 200 h. Sabadell.

En què consisteix? 

És un programa de formació i treball per a joves que combina formació professionalitzadora, orientació al llarg del programa, pràctiques en empresa, retorn al sistema educatiu per cursar el GES i subvencions per a la contractació.

A qui es dirigeix? 

A joves entre 16 i 25 anys, DONO’s amb o sense GESO, que no estiguin estudiant ni treballant i Inscrits a la Garantia Juvenil.
Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

  1 comentario:

  1. Para dentro de cuánto va a volver a salir los cursos? Me gustaría meter a algunos alumnos que tenemos en nuestro centro, gracias!

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados