SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

03 enero 2017

L’Ajuntament de Barcelona incorporarà més de 400 professionals a la plantilla municipal en els primers mesos de l’any


 
L'-Ajuntament-de-Barcelona-incorporarà-més-de-400-professionals-a-la-plantilla-municipal-en-els-primers-mesos-de-l'any
 
 
 
 

El Consistori incorpora més de 250 treballadors per reforçar l’atenció dels serveis socials
El Pla de Recursos Humans Municipal per aquest mandat té l’objectiu de modernitzar la plantilla municipal, millorar la contractació pública i recuperar capacitat de gestió directa dels serveis i reduir les externalitzacions 
En els propers mesos l’Ajuntament incorporarà més de 400 treballadors i treballadores en el marc del Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019, que preveu la selecció per incorporar almenys 1.900 places entre oferta pública i borses de treball fins l’any 2019.
Les 400 noves incorporacions representen la meitat de les necessitats identificades de l’estructura de l’Ajuntament, tenint en compte les previsions de baixes, jubilacions i la manca de recursos o l’interinatge sostingut i generalitzat en serveis i funcions bàsiques. El procés de contractació es va iniciar al mes de setembre com a resultat de la internalització de tres escoles bressol, els Punts d’Informació i Atenció a les Dones, i del Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida.
En l’àrea dels Drets Socials s’incorporen 260 persones, bàsicament per reforçar l’atenció directa dels Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, dels Centres de Serveis Socials i de serveis especialitzats per a persones amb discapacitat. Concretament, pel que fa als Centres de Serveis Socials, els increments que s’han realitzat de la plantilla en aquest mandat són 30 a l’any 2016 i 36 a l’any 2017.
Aquest reforç vol donar resposta a l’augment de la demanda dels serveis socials, que ha vist incrementar-se entre el 10 i el 30% els últims anys; per l’augment del nombre de recursos en tots els serveis, i per la pujada del pressupost en l’atenció social.

Serveis als districtes


En l’àmbit dels serveis territorials dels districtes s’incorporaran prop de 150 persones que reforçaran principalment els serveis de llicències i inspecció, així com la resta de serveis territorials, tant els de gestió de recursos com els de serveis a les persones i al territori i dels equips d’obres.

Amb aquest augment de professionals l’ajuntament cobrirà més del 40% de les necessitats de personal identificades en el marc del Pla de Recursos Humans, que té l’objectiu de reforçar l’estructura territorial i els serveis bàsics que presta l’Ajuntament.

El Pla es basa en una política de recursos humans orientada a modernitzar la plantilla municipal, millorar la contractació pública i recuperar capacitat de gestió dels serveis, reduint la gestió externalitzada de serveis.
 
Pots trovar tota l'informació a la sala de prensa de l'Ajuntament
 
Aqui trobareu els anuncis de les ofertes públiques d'ocupació aprovades per l'Ajuntament de Barcelona que inclouen places pendents de convocar

 

 
Ubicación: Badia del Vallés, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Archivos

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados