SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

31 marzo 2017

Borses de treball de conductors i ajudants forestalsLa Generalitat de Catalunya va obrir aquest dimarts el termini de les convocatòries per formar part de la borsa de treball de la categoria d’ajudant d’ofici forestal (500 persones) i de les categories de conductor (carnet B) i de conductor (carnet C) de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments. A banda, per a la categoria de conductor amb carnet B hi ha 80 places, i per a la de carnet C, 50 places.


Segons van informar en una nota de premsa. Poden inscriure's a les convocatòries les persones que reuneixin els requisits per participar en els processos de selecció corresponents, fins al dilluns de la setmana vinent, 3 d'abril. Per formar part de les diferents borses, a més, hauran de superar les proves corresponents. En els tres casos, les sol·licituds d’inscripció es poden fer per internet, amb l’idCAT mòbil o amb certificat digital, o bé presencialment.

En el moment de fer la inscripció no cal presentar cap altra documentació. Es requerirà durant el procés selectiu.Més informació
Ubicación: Badia del Vallès, Barcelona, España

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados