SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE BADIA DEL VALLÈS

CALENDARIO DE FORMACIÓN

En este calendario encontrarás toda la información sobre los cursos que estamos realizando actualmente en el SMO. Si quieres saber la duración y el lugar donde se imparten, solo tienes que navegar por el calendario.CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS    12 de Maig Aquest curs té com a objectiu adquirir els coneixements, habilitats i actituds necessàries per aplicar al lloc de treball un correcte comportament i les tècniques adequades d'higiene i sanitat alimentària en manipulació d'aliments, per impedir la seva contaminació i prevenir possibles alteracions.

Característiques del certificat

  • Validesa nacional: certificat amb validesa a totes les Comunitats Autònomes.
  • Nivell Alt Risc: capacitat per manipular tot tipus d'aliments, tant envasats com no envasats. 
  • Multisectorial: serveix per qualsevol sector d'activitat.
  • Garantit: admés legalment per les autoritats sanitàries.                                         


TALLER DE PREPARACIÓ DE LA ENTREVISTA DE TRABAJO  18 i 20 de maig

L'objectiu del taller és donar eines als participants per tal d'identificar el tipus d'entrevista que estan realitzant i entrenar les seves habilitats amb la fi de respondre a le necessitats d'aquestes, adaptar-se al seu interlocutor i afrontar amb seguretat un moment clau dins del procés de selecció com és l'entrevista. 

Aquest taller tindrà una durada de 8 hores i es realitzarà en dues sessions.CURS DE CARRETONS ELEVADORS I . 19 maig (teòrica), 26 i 31 maig (pràctiques).
CURS DE CARRETONS ELEVADORS II . 16 juny (teòrica), 21 i 23 juny (pràctiques).

Aquests cursos proporcionen formació teòrico-pràctica sobre seguretat en l´ús de carretons elevadors i  en la conducció dels diferents tipus de maquinària que s´utilitza al sector logístic.CURS D'ANGLÈS A2 (treballadors i autònoms). Del 9 de maig fins el 29 de juny.L'objectiu principal d'aquest curs és que els alumnes consolidin les habilitats i competències comunicatives bàsiques en llengua anglesa, per tal de començar a sentir-se més segurs amb aquesta llengua i començar a expressar-sei i a comprendre-la en situacions d’una complexitat relativament baixa. Es tracta de la primera part del curs de nivell A2.


CURS D'ANGLÈS INICIAL. Del 9 de maig fins el 29 de juny.
L'objectiu principal d'aquest curs és que els alumnes comencin a tenir algunes habilitats i competències comunicatives inicials en llengua anglesa, per tal de posar-los en contacte amb aquesta llengua i començar a expressar-se i a comprendre-la en situacions de poca complexitat. CURS DE PREPARACIÓ CERTIFICAT ACTIC (nivell bàsic).  Del 2 al 21 de juny


Prepara als alumnes per superar la prova de certificació básica ACTIC (nivel 1) i acreditar mitjançant el corresponent certificat les seves competencies TIC, davant de qualsevol empresa o administración, aconseguint així ser més competitiu en un mercat laboral canviant.
Els cursos s´adrecen a persones aturades, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès i al SOC. 

Apropa't al Servei d'Ocupació i ompla la teva sol·licitud.


0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari.

Sigue el Blog

Idioma

Webs ofertas de empleo

>

Servicios a las empresas

Entradas populares

Estadísticas del municipio

Informació Estadística

Programa HERMES

Visitas

Listados